8/5/13

INAUGURACIÓ DE L'HORT INTERGENERACIONALEnllaç a les publicacions en diaris locals:
Diari Area Besòs
http://www.areabesos.com/noticia/3525_trobada_intergeneracional_a_lhort_urba
Diari Sant Adrià
http://www.diaridesantadria.com/lhort-urb%C3%A0-uneix-joves-i-grans-al-barri-de-sant-joan-baptista-de-sant-adri%C3%A0Ahir 7 de Maig per la tarda, vam cel.lebrar conjuntament amb la Associació de Joves Barnabites la inauguració del projecte de l'hort intergeneracional. Van assitir nens, avis, families i també vem comptar amb la presencia de la regidora del nostre Ajuntament Loli Ocaña.
Aquest espai es propietat de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besós i ha estat cedit per aquest projecte.Com a activitat compartida es va fer un bingo conceptual relacionat amb l'hort com verdures estris en el que els nens van cantar el números, i també van ajudar als avis a trobar-los al cartró. Finalment es va fer una berenar conjunt i la repartició de premis en el que el mes agraït va ser un enciam de l´hort que hem utilitzat a la residència per fer una bona amanida.

La valoració de tots, avis, nens, families i equips de ambdos recursos ha estat del tot satisfactòria de manera que estem molt il.lussionats i motivats per la propera activitat.


Les families que ho desitjin poden veure mes fotografies a la galería privada de Picassa a la que poden accedir mitjansany l'enllaç que els vem enviar per correu electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.