QUI SOM
 
No és fàcil decidir l'ingrés d’una persona en una residència i és per això que la nostra manera de fer respon a la nostra voluntat de demostrar el nostre compromís en la cura de les persones grans, sempre posant-nos en el seu lloc i intentant donar tranquil·litat a les famílies.

La reduïda capacitat del centre permet conèixer bé als nostres residents i tenir el caliu i la tranquil·litat d’una llar, treballant per apropar-nos el més possible a la idea de sentir-se “com-a-casa”.

Servei personalitzat : Cada persona és única; per això ens adaptem a les seves necessitats i preferències. Quan vingui a viure amb nosaltres, li demanarem que ens expliqui les coses que li agraden i les que no, i tot allò que ens faciliti poder conèixer-lo millor per atendre’l


ELS NOSTRES VALORS

RESPECTE

Som un equip de persones al servei de persones.
La nostra voluntat es diferenciar-nos per el respecte, la sensibilitat i proximitat amb la que tractem a les persones que assistim i cuidem.


PROFESSIONALITAT
Treballem i actuem amb criteris i objectius professionals clars, coneguts i compartits per tot l’equip de treball.

COMPROMÍS
La nostra conducta i forma de fer demostra el compromís i la nostra identificació amb les persones dependents i les seves famílies.

                                                              LES NOSTRES XARXES SOCIALS
https://residenciamossenanton.blogspot.com.es
Facebook Residencia Mossen Anton
Instagram residenciamossenanton
Twitter @residenciamosseAlicia Tarragón
Directora
Diplomada en Treball Social
aliciatarragon@residenciamossenanton.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.