INSTALACIONS

Emplaçament del centre

Estem a la plaça Mossèn Anton del barri de Sant Joan Baptista de Sant Adrià on s'arriba fàcilment amb transport public. Ocupem la planta baixa d'un edifici i per tant no tenim cap tipus de barreres arquitectóniques i totes les habitacions son exteriors. Aquest emplaçament ens permet participar de la vida del barri  relacionant-nos amb diverses entitats en les que participem activament. Premi AQUI per veure la ubicació
.Espais agradables

Una habitació confortable i amb caliu, anima i millora la qualitat de vida de qui la ocupa.
És per això que els nostres espais estan decorats fugint de la similitud amb els entorns hospitalaris, buscant espais el més semblants a una llar. Estan equipades amb llits elèctrics que faciliten descansar comodament i ajustar-se també a les necessitats de persones amb mes atencions per part del èquip sanitari del centre.Sortides a la placeta

Recuperem un costum de tota la vida com és “estar a la fresca”.
Aprofitem la fantàstica placeta que tenim al davant de la residència, per sortir que ens doni  l’aire i gaudir de l’ambient.
Aquestes sortides a la plaça, a més de donar-nos a l’estiu una treva a la calor, ens serveix per fer “barri", saludar i conversar amb veïns, veure els nens i nenes jugant al parc, petar la xerradeta o estar tranquils i relaxats.


El nostre programa d’activitats


Les activitats significatives són, d’alguna manera, la comunió entre les intervencions terapèutiques i l’àmbit quotidià.
A la residencia procurem allunyar-nos de les convencionals activitats cognitives i lúdiques basant-nos en la innovació i la creativitat.
Oferim certa flexibilitat als usuaris, per tal de apropar-nos a la seva realitat i a les seves necessitats

       
                                      LES NOSTRES XARXES SOCIALS
https://residenciamossenanton.blogspot.com.es
 Instagram residenciamossenanton

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.