24/1/14

BINGO CELEBRACIÓ PREMI PROJECTE HORT INTERGENERACIONAL

Ahir per la tarda  vam celebrar una jornada molt especial.  Amb motiu del premi ACRA recentment rebut per el projecte presentat “Hort urbà intergeneracional”  va visitar-nos Mª Assumpta Roset, comissionada de la Alcaldia de Gent Gran de Barcelona que va formar part del jurat que va atorgar el premi. Va interessar-se en conèixer el projecte i vam convidar-la a compartir la tarda amb nosaltres, a visitar l’hort compartit i a la activitat que vam realitzar amb els nens de la Associació Juvenil Barnabites consistent en un bingo realcionat amb producte de l'hort.També vam rebre la visita de Isabel Marcuello, Tinent d’Alcalde del nostre Ajuntament  i Loli Ocaña, Regidora de Serveis Socials.


Estem molt il·lusionats amb el fet de poder gaudir d’aquest espai cedit per l’Ajuntament  i sobretot de la possibilitat que ofereix als avis del nostre centre de interaccionar amb els nens i de contagiar-se màgicament de la innocència, energia, i entusiasme  que només els ells ens poden proporcionar.

Publicació al diari de Sant Adrià:  http://www.diaridesantadria.com/nens-i-avis-estrenyen-lla%C3%A7os-lhort-urb%C3%A0-de-lassociaci%C3%B3-barnabitas


D'esquerra a dreta: Mª Assumpta Roset (Comissionada de la Alcaldia de Gent Gran de Barcelona) , Alicia Tarragón (directora Residència Mossèn Anton), Isabel Marcuello (Tinent d'Alcalde de Sant Adrià de Besós), Juaz Vizcaino (Director Associació Juvenil Barnabites) i Loli Ocaña (Regidora de Serveis Socials de Sant Adrià de Besós).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.