14/3/10

RESULTATS ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

Aquest any com ja es costum s’han entregat formularis a totes les famílies dels residents proposant la seva participació de forma totalment anònima de les que ens han estar retornades i complimentades un 62,5%. Les dades recollides manifesten un grau de satisfacció força alt. El 91,11% considera que el servei es bo i en un 100% recomanaria el centre a altres persones.
Desde la direcció considerem molt important la participació i la opinió tant de les famílies com dels residents i es per això per el que disposem d’una bústia de sugerències a la entrada del centre que permet que qualsevol idea o qüestió sigui valorada i utilitzada per a poder millorar el servei ofert. Aquests mitjans de recollida de dades son molt útils per millorar el nostre servei i l’anonimat proporciona llibertat de manifestar les opinions sobre tot allò que es consideri oportú.
Desde aquí donem les gràcies a totes les persones que han participat perque les seves opinions son molt importants per poder oferir un servei millor.

Alícia Tarragón
Directora Residència Mossen Anton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.