25/4/14

FORMACIÓN CONTÍNUA DEL EQUIPO

Hoy hemos iniciado un curso de formación dirigido al equipo de cuidadoras de la residencia sobre eliminación de sujeciones y comunicación con el anciano y sus familias impartido por la psicóloga Sonia Alonso. Se realizará durante 6 semanas en las mismas instalaciones de la residencia para facilitar la asistencia de las cuidadoras.

16/4/14

1ª VISITA A L'HORT DE LA TEMPORADA

Avui hem visitat l'hort per primera vegada aquest any. Els nens han treballat de valent i han deixat l'hort impecable; ho podeu veure a les fotografíes. Hi han fabes, enciams, api, maduixes, mongetes, fins i tot herbes aromàtiques com menta o romaní. Hem agafat roses per fer un ram per la residència i també hem fet una activitat relacionada amb les verdures.




9/4/14

REACTIVACIÓ DE LES P.E.V.S., BONES NOTÍCIES !!!

REACTIVACIO DE LES P.E.V.S.

El departament de Benestar Social i Família ha donat una data per reactivar aquestes prestacions. La directora general de l’ICASS ha assegurat davant les càmeres de TV3, que al setembre es tornaran a donar aquests ajuts per pagar les places en residències privades.

Amb aquest enlllaç, al minut 22, podeu veure les seves declaracions http://www.tv3.cat/videos/5009531/Telenoticies-migdia 07042014%22%20target=%22_blank

Les Prestacions Econòmiques Vinculades són un dret garantit de les persones i que, per tant, la Generalitat té l’obligatorietat d’atorgar-les independentment de si es tenen o no recursos econòmics. Això vol dir que totes aquelles persones que s’han vist perjudicades perquè no se’ls dóna aquest ajut, poden reclamar-ho a l’administració pública.

4/4/14

ENTREGA EINES PER L'HORT ALS NENS DE BARNABITES


Avui a la tarda hem fet entrega d'unes eines mida infantil adaptades als nens perque puguin treballar a l'hort de manera mes còmoda. Les seves visites al nostre centre, sempre ens omplen de felicitat.