15/9/11

Sortida a la platja de Sant Adrià amb els familiars

Esta mañana ha tenido lugar la excursión que teníamos prevista hasta la playa. Han asistido un total de 15 residentes acompañados de algunos de sus familiares, realizando un recorrido de ida y vuelta desde la residencia a la playa de San Adrián de Besos. A pesar del sofocante calor, la jornada ha sido un éxito y seguro que nos motivará a realizar mas salidas.
Agradecemos sinceramente la colaboración de las familias participantes y también de los voluntarios que de forma altruista nos han acompañado.

Aquest matí ha tingut lloc l'excursió que teníem prevista fins a la platja. Hi han assistit un total de 15 residents acompanyats d'alguns dels seus familiars, realitzant un recorregut d'anada i tornada des de la residència a la platja de Sant Adrià de Besòs. Malgrat el sufocant calor, la jornada ha estat un èxit i ben segur que ens motivarà a realitzar moltes més sortides.

Agraïm sincerament la col•laboració de les famílies participants i també dels voluntaris que de forma altruista ens han acompanyat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tus comentarios, en breve será publicado.