14/3/10

RESULTATS ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

Aquest any com ja es costum s’han entregat formularis a totes les famílies dels residents proposant la seva participació de forma totalment anònima de les que ens han estar retornades i complimentades un 62,5%. Les dades recollides manifesten un grau de satisfacció força alt. El 91,11% considera que el servei es bo i en un 100% recomanaria el centre a altres persones.
Desde la direcció considerem molt important la participació i la opinió tant de les famílies com dels residents i es per això per el que disposem d’una bústia de sugerències a la entrada del centre que permet que qualsevol idea o qüestió sigui valorada i utilitzada per a poder millorar el servei ofert. Aquests mitjans de recollida de dades son molt útils per millorar el nostre servei i l’anonimat proporciona llibertat de manifestar les opinions sobre tot allò que es consideri oportú.
Desde aquí donem les gràcies a totes les persones que han participat perque les seves opinions son molt importants per poder oferir un servei millor.

Alícia Tarragón
Directora Residència Mossen Anton.

Mamatha nos ha enviado una nueva carta.


Mamatha, nuestra niña apadrinada en la residencia de la Fundación Vicente Ferrer, nos ha enviado una nueva carta.

En ella nos escribe lo siguiente:
“Apreciados amigos, Mamatha y su familia están muy bien y desean que usted también lo esté. Su ahijada le pintó un globo y espera que le guste. A Mamatha le gusta jugar con globos. Ella estudia 1er curso, aprende a escribir y leer las palabras de su curso. Juega mucho con sus amigas. En febrero celebraron la fiesta de “Shivanathri”. Ese día ella y su familia fueron a “Thimmamma marinanu” para asistir a la fiesta. Allí Mamatha compró juguetes, pulseras y cadenas en la feria ambulante. El Gobierno da trabajos sociales a la gente del pueblo para evitar la emigración. Mamatha le envía muchos besos.”

8/3/10

Nevada en la Plaza Mossèn Anton

Esta tarde nos ha sorprendido una fuerte nevada. Pueden apreciarse las dimensiones del inhabitual acontecimiento climático en las fotografías adjuntas.